Източник: 19min.bg, снимка: eurocom.bgТова, което се случва в България днес твърде

...
Източник: 19min.bg, снимка: eurocom.bgТова, което се случва в България днес твърде
Коментари Харесай

ТВ Евроком и журналистът Николай Колев с призовка

Източник: 19min.bg, фотография: eurocom.bg

" Това, което се случва в България през днешния ден прекалено много стартира да наподобява на далечната 1924 година и печално известният от това време Закон за задълженията и договорите ( Закон за отбрана на държавата). Не липсва и съответният закон, несъмнено!

Вярно е, че не се споделя Закон за отбрана на страната, а " Закон за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние оповестено с решение на Народното събрaние от 13 март 2020 година ", само че и през днешния ден, както и преди един век първата паднала жертва е свободното слово. Какво остава да чакаме още? Вероятно актуалните жертви. Първата към този момент падна. Телевизия " Евроком " и журналистът Николай Колев получиха призовка. Собственото мнение през днешния ден очевидно ще коства скъпо на своите носители.
ПРИЗОВКАТА, ВРЪЧЕНА НА ТЕЛЕВИЗИЯ " ЕВРОКОМ " И НИКОЛАЙ КОЛЕВ.. ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ", пишат от БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ.


" Нашият сътрудник, водещият на предаване " Делници " Николай Колев, получи призовка от полицията да се яви, тъй като в неговото предаване онлайн шефът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов споделил неща, които не се харесали на властта.  Това разяснява водещата Люба Кулезич по отношение на информацията, че журналистът от следобедния блок по телевизия " Евроком " беше свикан да даде показания. 

От очевидец доста елементарно става обвинен, защото всичко това се случва онлайн. Може би това значи, че ще стартираме да си приказваме за независимост ", разяснява още Кулезич. 

Припомняме, че водещият на " Делници " Николай Колев получи призовка за разпит поради свое предаване, в което присъединяване е взел водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Предстои да станат ясни повече детайлности към случая. От Министерство на вътрешните работи увериха, че против водещия на следобедния блок по " Евроком " няма повдигнати обвинявания, а призовката му е просто част от процедурата. 

Николай Колев отхвърли коментар.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР